Lai kotletes saglabātu formu un iegūtu pienācīgu nokrāsu, ir jāizmanto rīvmaize.
Taču ne vienmēr ir vērts aprobežoties tikai ar rīvmaizi.
Jā, tas ir klasisks variants, taču var apsvērt arī citus veidus, stāsta kulinārijas ekspert Tīna Meja.
Kartupeļu čipsi
Ir vērts vismaz vienu reizi izmēģināt šādas kotletes, lai saprastu visas priekšrocības. Fakts ir tāds, ka čipsi piešķir kotletēm īpašu “gastronomisku šarmu”.
Čipsi, protams, pirms tam ir jāsasmalcina. Turklāt var izmantot kartupeļu čipsus ar dažādām garām, variantu ir neskaitāmi un varat vadīties pēc savas gaumes.
Rieksti
Šādi kotletes, protams, kļūs ļoti kaloriski bagātas, bet garšas izrādīsies neticami interesantas. Šādas kotletes nešaubīgi var uzskatīt par svētku variantu.
Kotlešu panēšanai var izmantot jebkāda veida riekstus. Arī šajā ziņā varat vadīties pēc personiskām vēlmēm, bet jāatceras, ka pirms panēšanas rieksti būs jāsasmalcina.
Lasi vēl: Neviens ods jums nepietuvosies. Tautas līdzeklis pret visiem kukaiņiem no vecāsmātes pūra lādes
Kukurūzas vai rīsu milti
Abi varianti var kļūt par ļoti neparastiem veidiem, kā aizstāt klasisko rīvmaizi. Kotlešu krāsa mainīsies uz labo pusi, bet to kvalitāte saglabāsies augsta.